.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

سلطنت ناصرالدین شاه قاجار (1264 – 1313 ق)

هنگام فوت محمدشاه، ولیعهد و جانشین او ناصرالدین میرزا زیر حمایت و تربیت میرزا تقی خان وزیر نظام در تبریز به سر می برد. ناصرالدین شاه روز 21 ذی قعده سال 1264 هجری قمری به تهران رسید و روز بعد رسماً تاجگذاری کرد. ناصرالدین شاه به سبب کفایت و لیاقتی که از میرزا تقی خان وزیر نظام دیده بود او را به صدارت برگزید و اندکی بعد به لقب امیرکبیر گردید. ناصرالدین شاه میرزا نصرالله خان نوری معروف به میرزا آقاخان را که حکمران کاشان بود به تهران طلبید و به معاونت امیرکبیر منصوب کرد و به او لقب اعتماد الدوله داد.

ویژگی های حکومت ناصرالدین شاه قاجار

1- حکومت 50 ساله ناصرالدین شاه سرشار از وقایع و حوادث مهم در تاریخ سلسله قاجار است.

2- در این دوره نتایج شوم عهدنامه های گلستان و ترکمانچای و عوارض جنکهای ممتد دورة فتحعلیشاه بروز می کند.

3- در این دوره دولت انگلیس روابط سیاسی خود را با ایران بسط می دهد و به اخذ امتیازاتی و مزایایی نظیر امتیازات و مزایایی که به موجب عهدنامه ترکمانچای به روسیه داده شده بود موفق میشوند.


4- در نتیجه نفوذ سیاسی و اقتصادی بیگانگان در ایران، در این دوره به حد کمال می رسد و استقلال و حیات اقتصادی ملت ایران بیش از هر زمان دیگر متزلزل می شود.

5- خوشبینی فوق العاده شاه به بیگانگان باعث می شود که بسیاری از منافع کشور را به نفع بیگانگان از دست دهد.

6- در پایان سلطنت ناصرالدین شاه قاجار کم کم افکار انقلابی و زمزمة آزادی طلبی ظهور می کند و زمینة انقلاب مشروطیت فراهم می گردد.

امتیازات سیاسی و اقتصادی در دورة ناصرالدین شاه

نفوذ سیاسی انگلستان در ایران بعد از عقد عهدنامه پاریس مقدمة بدست آوردن امتیازات اقتصادی بزرگی برای اتباع آن دولت گردید. چنانکه در سال 1309 هجری انحصار فروش دخانیات در ایران به یکی از اتباع دولت انگلیس داده شد و همین امر مقدمه بروز نهضت جدیدی در میان طبقات مردم گردید و در نتیجه آن ناصرالدین شاه امتیاز را لغو کرد ولی انگلیسیها بعدها به گرفتن امتیازات مهمتری نایل گردیدند. که امتیاز بانک شاهنشاهی و امتیاز حق کشتیرانی در کارون مهمترین آنها بود .





:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : شنبه 27 تير 1394
.

آشنایی با عسلویه

عسلویه شهری از توابع شهرستان کنگان و یک منطقه عظیم صنعتی از توابع استان بوشهر در جنوب ایران است.

این منطقه در 12 کیلومتری شرق روستای نخل تقی و در 7 کیلومتری روستای بیدخون و در کرانه خلیج فارس واقع شده‌است.

عسلویه در شرق استان بوشهر در حاشیه خلیج فارس در ۳۰۰ کیلومتری شرق بندر بوشهر و در ۴۲۰ کیلومتری غرب شهرستان بندر لنگه و در۵۷۰کیلومتری غرب بندر عباس واقع است و حدود ۱۰۰ کیلومتر با حوزه گاز پارس جنوبی که در میان خلیج فارس واقع شده، فاصله دارد.

منطقه عسلویه از نظر شرایط اقلیمی و جغرافیایی دارای عرض جغرافیایی 27 و طول جغرافیایی 52 درجه است که پوشش گیاهی متوسط و پراکنده با برخی اراضی انبوه نخل و درختچه‌های حرا دارد.


 

موقعیت مورد نظر برای منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مزایای قابل توجهی دارد، از جمله:

کمترین فاصله ممکن با میدان گاز پارس جنوبی

وجود فرودگاهی که در زمان ساخت و ساز می‌تواند سرویس مناسبی به عنوان فرودگاه بین‌المللی استقرار یابد.            

دسترسی مستقیم به آب دریا

عمق مناسب سواحل از نظر بندری

برخورداری از شبکه‌های تأسیسات زیرساختی شریان‌های ارتباطی فرامنطقه‌ای

وجود نیروی کار بالقوه در شهرها و روستاهای اطراف

طبیعت سرسبز و وجود چشم اندازهای طبیعی زیبا

این منطقه دارای واحدهای عظیم و پرشمار پتروشیمی و پالایشی است و با تعطیلی فرودگاه قدیم، فرودگاه جدید با نام خلیج فارس در ۳۵ کیلومتری شرق عسلویه احداث و مورد استفاده قرارگرفت.

عسلویه معروفترین بخش منطقه ویژه اقتصادی پارس است که هر ساله شاهد حضور تعداد قابل توجهی از افراد جویای کار است. جمعیت بومی منطقه عسلویه حدود ۳۰۰ نفر است که بیشتر آنها اهل سنت هستند.

عسلویه مهمترین پایگاه اقتصادی ایران و بزرگترین منطقه تولید انرژی جهان است که در طول 12 سال همت و تلاش، دهکده‌ای دور افتاده را به نام‌آورترین شهر تولید گاز تبدیل کرده است که دیدن آن افتخار را بر هر ایرانی ارزانی می‌دارد.



:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : شنبه 27 تير 1394
.

 

دریای سرخ
خلیجی از اقیانوس هند است که بین شبه‌ جزیره عربستان و شمال شرقی قارهٔ آفریقا قرار دارد. دهانه باب المندب آن را به اقیانوس هند می‌پیونددکانال سوئز در شمال آن را به  دریای مدیترانه وصل می‌کند.
همسایگان این دریا کشورهای  عربستانسعودی، یمن،

مساحت آن ۴۳۸۰۰۰ کیلومتر مربع می‌باشد که از این حیث پانزدهمین دریای جهان به شمار می‌رود. دریای سرخ از طریق کانال سوئز به دریای مدیترانه و از طریق تنگه مندب با خلیج عدن و اقیانوس هند ارتباط دارد. همچنین خلیج ایلات در دریای سرخ واقع شده‌است.
 

پیشتر به این دریا، دریای قلزم می‌گفتند. برخی بر این باورند که داستان گذشتن بنی‌اسرائیل و موسی از دریا که در تورات آمده به دریای سرخ اشاره دارد.
 
بیشتر دریاها بدلیل بازتابش رنگ آسمان به رنگ آبی هستند و بهمین دلیل وقتی دریا طوفانی است برنگ خاکستری دیده می‌شود. اما دو دریا در حالت عادی برنگ آبی نیستند یکی دریای سیاه که تقریباً سیاه دیده می‌شود و یکی هم دریای سرخ که بدلیل وجود جلبک های قرمز رنگ فراوان سرخ است.
 

با توجه به اینکه رنگ هر شیئی بر اثر بازتابش نور مشخص می‌شود، بنابراین ترکیبات موجود در آب می‌توانند طیف‌های خاصی از نور را بازبتابانند. از اینرو چون آب خالص بی رنگ است، رنگ آن تابع مواد معلق در آن است.



 


:: بازدید از این مطلب : 26
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : شنبه 27 تير 1394
.

 

جعفربن ابیطالب (ع)
جعفر، کنیه او ابوعبدالله و مشهور به "جعفر طیار" پسرعموی پیغمبر و از شهدای بزرگ صدر اسلام! پدرش ابی طالب و مادرش فاطمه بنت اسد و برادرش عقیل، طالب، و علی علیه السلام است. جعفربن ابیطالب 20 سال بعد از عام الفیل در مکه به دنیا آمد. آن زمان که خشک سالی مکه بود، جعفر به دلیل معیشت سخت پدرش، در خانه عمویش عباس بزرگ شد و همچنان نزد او ماند تا در سال اول بعثت پیغمبر اسلام، اندکی بعد از برادرش علی علیه السلام مسلمان شد و اسلام آورد.
سال 5 هجرت، بر اثر فشار زیاد و شکنجه کفار قریش و بنا بر توصیه پیغمبر به مسلمانان برای مهاجرت از مکه به حبشه، جعفر با همسرش اسماء بنت عمیس، به حبشه رفت. پیغمبر نامه ای برای نجاشی پادشاه حبشه به دست جعفر داد و او را دعوت به اسلام کرد و از نجاشی خواست تا به اوضاع جعفر (امیر و سرپرست تمام مسلمانان مهاجر) و همراهانش رسیدگی کند.
او در جلسات مناظره ای که با کفار قریش داشت، به خوبی مواضع و دیدگاه اسلام را بیان کرد تا جایی که نجاشی و اسقف هایش را متقاعد کرد و کفار قریش، ناامید به مکه برگشتند. نقل است که نجاشی بعد از سخنان جعفر، مسلمان شد. جعفر در حبشه صاحب چند فرزند شد که از آن جمله عبدالله، محمد، عون بودند و اولین مولود مسلمان در حبشه عبدالله بود که بعدها، داماد امیرالمؤمنین علی علیه السلام و شوهر حضرت زینب سلام الله علیها شد. سال ششم هجرت، جعفر به دستور پیامبر مسلمانان را به مدینه برگرداند که در سال هفتم بعد از جنگ خیبر به مدینه رسیدند. وقتی پیغمبر جعفربن ابیطالب را دید، او را در برگرفت و میان دو چشمش را بوسید و با خوشحالی گفت: به خدا قسم نمی دانم از آمدن جعفر خوشحال شوم یا از فتح خیبر! آنگاه پیغمبر، خانه ای در کنار مسجد به او اختصاص داد و از غنائم غزوه خیبر به او و مهاجران همراهش سهمی دادند.
در سال هشتم هجرت، زمانی که فرستاده پیغمبر در مقابل پادشاه بصری در روستای «موته» کشته شد، پیغمبر بسیار ناراحت شد، سپاه سه هزار نفری بنام سپاه «امرا» تشکیل داد و فرماندهی آن را به 3 نفر از صحابه داد که اولین فرمانده آن، جعفر بود. این سپاه در مقابل سپاه دویست هزار نفری رومیان جنگید، جعفر در این نبرد، هر دو دستش قطع شد ولی نگذاشت که پرچم روی زمین بیفتد و خودش در همین جنگ «موته» شهید شد. از این رو پیغمبر فرمود: خداوند به جعفر دو بال داده و او با فرشتگان در بهشت به هر جا که می خواهد پرواز می کند. به همین سبب او را «جعفر طیار» و «ذوالجناحین» می گویند. در همان روز شهادت جعفر، پیغمبر از طریق وحی آگاه و بسیار غمگین شدند، آنگاه مردم مدینه را جمع کرده و واقعه موته و چگونگی شهادت سه سردار سپاه را برای آن ها گفتند، سپس برای آن ها آمرزش خواست و آنان را "شهید" خواند.


:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : شنبه 27 تير 1394
.
 
 
خولیو ولاسکو
Julio Velasco.jpg
اطلاعات شخصی
نام کامل Julio Velasco
تولد ۹ فوریهٔ ۱۹۵۲ ‏(۶۳ سال)
زادگاه لاپلاتا، آرژانتین
اطلاعات مربی‌گری
تیم‌هایی که در گذشته مربی‌گری کرده‌است
سال‌ها تیم‌ها
۱۹۷۹-۱۹۸۲
۱۹۸۱-۱۹۸۳
۱۹۸۳-۱۹۸۵
۱۹۸۵-۱۹۸۹
۱۹۸۹-۱۹۹۶
۱۹۹۶-۱۹۹۷
۲۰۰۱-۲۰۰۲
۲۰۰۲-۲۰۰۴
۲۰۰۴-۲۰۰۶
۲۰۰۶-۲۰۰۸
۲۰۰۸-۲۰۱۰
۲۰۱۱-۲۰۱۴
۲۰۱۴-تاکنون
فرو کاریل
آرژانتین (دستیار)
تره والی جسی
پالاولو مودنا
ایتالیا
زنان ایتالیا
جمهوری چک
کوپرا والی
پالاولو مودنا
پالاولو گابکا
اسپانیا
ایران
آرژانتین
اطلاعات جایگاه
پست سرمربی
باشگاه کنونی آرژانتین آرژانتین

خولیو ولاسکو (به اسپانیایی: Julio Velasco)، (زادهٔ ۹ فوریه ۱۹۵۲ در لاپلاتا، آرژانتین) مربی والیبال اهل آرژانتین که هم‌اکنون سرمربی تیم ملی آرژانتین است. از او به عنوان یکی از پرافتخارترین مربی‌های جهان یاد می‌شود.

مربیگری حرفه‎ای وی در سال ۱۹۸۱ با دستیاری سرمربی تیم ملی آرژانتین آغاز شد اما قبل از آن در سال ۱۹۷۹ تا ۸۲ سرمربی باشگاه کاریل بود که به چهار قهرمانی لیگ برتر آرژانتین رسیده بود. وی در دههٔ ۱۹۹۰ میلادی در سمت مربی‌گری تیم ملی والیبال ایتالیا به افتخارات فراوانی دست یافت. او به سه زبان انگلیسی، اسپانیایی و ایتالیایی صحبت می‌کند. از افتخارات او می‌توان به پنج بار قهرمانی در لیگ جهانی، و دو بار قهرمانی قهرمانی جهان همراه با این تیم اشاره کرد. او پس از کسب مدال نقره المپیک ۱۹۹۶ برای تیم ملی ایتالیا، مربی تیم ملی والیبال زنان ایتالیا شد و دوران اوج او در ایتالیا بود، او بعدها سرمربی تیم‌های ملی چک و اسپانیا شد اما نتایج متوسط او باعث جدایی او شد.

ولاسکو در سال ۲۰۱۱ نیز وظیفهٔ مربی‌گری تیم ملی والیبال ایران را برعهده گرفت. او تیم ایران را برای نخستین بار، در مسابقات قهرمانی آسیا به مقام قهرمانی رساند.[۱] این تیم، تحت هدایت ولاسکو شگفتی‌ساز جام جهانی ۲۰۱۱ لقب گرفت. همچنین تیم ملی والیبال ایران با هدایت ولاسکو، با برتری مقابل مصر و ژاپن در دیدارهای انتخابی لیگ جهانی در سال ۲۰۱۳ برای اولین بار از آغاز لیگ جهانی والیبال، به این مسابقات معتبر راه یابد. بدین ترتیب خولیو ولاسکو «بزرگترین مربی تاریخ ایران» لقب گرفت.[۲] او در والیبال افتخارات مهمی از جمله چهار بار ارزشمندترین مربی جهان و عضویت در تالار مشاهیر والیبال را کسب کرده است. از او به عنوان سرمربی افسانه‌ای یاد می‌شود. ولاسکو همچنین مدتی مدیر اجرایی تیم‌های بزرگ اینتر و لاتزیو بوده است.[۳]

 

 

بازیکن

ولاسکو از سن ۱۵ سالگی با حضور در تیم دانشگاه لاپلاتا والیبال را آغاز کرد و همراه بااین تیم طی سال‎های ۱۹۶۹ و ۱۹۷۰ قهرمان جوانان آرژانتین شد. او در همین سال به عنوان بهترین بازیکن مسابقات والیبال جوانان آرژانتین مطرح شد.

سرمربیگری

ولاسکو همزمان با دوران بازی به عنوان سرمربی در تیم سوم دانشگاه نیز فعالیت داشت و از همان ابتدا علاقه خود را به مربیگری در سنین جوانی نشان داد. او دوران مربیگری حرفه‌ای را با دستیاری سرمربی آرژانتین در سال ۱۹۸۱ آغاز و تا سال ۱۹۸۳ ادامه داد.

باشگاهی

او با دعوت باشگاه تره والی ایتالیا راهی این کشور شد و به مدت دو سال به عنوان سرمربی مشغول در این باشگاه فعالیت کرد. ولاسکو مربی گری را در سال ۱۹۷۹ آغاز کرد و تیم فرو کاریل اوستا را چهار سال پیاپی قهرمان سری آ والیبال آرژانتین نمود. وی در سال ۱۹۸۵ به عنوان سرمربی باشگاه مودنا معرفی شد و در ۴ سال حضورش در این باشگاه ۴ عنوان قهرمانی سری آ برای این باشگاه به ارمغان آورد.

ملی

ایتالیا

درخشش ولاسکو در سطح باشگاهی باعث شد تا مسئولین وقت فدراسیون والیبال ایتالیا دست به کار شوند و او را به سمت سرمربیگری تیم ملی ایتالیا منصوب کنند. ولاسکو در همان سال خیلی زود پاسخ اعتماد آنها را داد و به همراه تیم ملی ایتالیا در مسابقات قهرمانی اروپا مدال طلا را کسب کرد. همچنین در همین سال ولاسکو و تیم ملی ایتالیا توانستند مقام نایب قهرمانی جهان را به دست بیاورند. موفقیت‌های این مربی و تیمش تمامی نداشت و دو بار دیگر قهرمانی اروپا در سال‌های ۹۳ و ۹۵ برگ زرینی را بر تالار افتخارات این مرد آرژانتینی افزود. او در سال ۱۹۹۴ ایتالیا را قهرمان جهان کرد. ایتالیا در همین سال‌ها تبدیل به یکی از قدرت‌های بلامنازع والیبال دنیا شده بود به طوری که این تیم بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۹۴ میلادی ۴ دوره نیز قهرمان لیگ جهانی شدند. آخرین حضور ولاسکو به عنوان سرمربی ایتالیا به سال ۱۹۹۶ برمی‌گردد که در آن سال پس از شکست برابر هلند در فینال المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا با تیم ایتالیا مدال نقره آن بازیها را کسب کرد و پس از آن از تیم مردان ایتالیا کنار رفت و هدایت تیم زنان ایتالیا را به عهده گرفت. این دوره سرمربیگری او دوران اولیه و اوج او بود.

چک و اسپانیا

ولاسکو در سال ۲۰۰۱ هدایت تیم ملی جمهوری چک را به عهده گرفت ولی نتایج به دست آمده در آن سال برای آنها راضی کننده نبود و پس از برکناری از سمت سرمربیگری در آن سال بار دیگر راهی ایتالیا شد و در باشگاه کپی اسل شروع به کار کرد. وی از سال ۲۰۰۸ به مدت سه سال سرمربی تیم ملی اسپانیا بود و در سال ۲۰۱۱ پس از جدایی از این تیم، با فدراسیون والیبال ایران قرارداد دو ساله امضا کرد.

ایران

از سال ۲۰۰۷ با وجود زیر ساخت‌ها، والیبال ایران پیشرفت قابل توجه‌ای نسب به والیبال سنتی قبل خود پیدا کرد در زمانی که رو به والیبال مدرن آورد، فدراسیون والیبال ایران در صدد جذب مربی مطرح جهانی برآمد و از بین چهار گزینه خود خولیو ولاسکو، زوران گائیچ، آندره آ آناستازی و سیلوانو پراندی، خولیو ولاسکو مربی مطرح آرژانتینی را جذب کرد وقتی ولاسکو به ایران آمد فدراسیون یک برنامه ۶ ساله بلند مدت را طراحی کرد و از کاری‌های اولیه ولاسکو، جذب بازیکنان جوان تر و تمرینات مدرن و جذب دستیاران جدید بود، ایران با ولاسکو در سال ۲۰۱۱ در اولین تورنمنت مهم خود پس از ۳۲ سال قهرمان مسابقات قهرمانی والیبال آسیا شد و در پی کسب قهرمانی جام قهرمانی آسیا تیم ملی والیبال ایران به جام جهانی والیبال مردان ۲۰۱۱ صعود کرد و در اولین شگفتی خود تیم ملی والیبال لهستان و تیم ملی والیبال صربستان صاحب نام را شکست داد.

ایران برای اینکه بخت خود را برای صعود به المپیک ۲۰۱۲ امتحان کند در مسابقات انتخابی المپیک لندن در توکیو ژاپن شرکت نمود و در مجموع با ۵ امتیاز فقط با ۱ امتیاز کمتر از استرالیا از صعود به المپیک لندن باز ماند. ولاسکو و ایران در گام بعدی در مسابقات انتخابی لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۳ موفق شد در ۴ دیدار خود پیروز شود و جواز حضور در لیگ جهانی ۲۰۱۳ را کسب کند و برای اولین بار در تاریخ به لیگ جهانی راه یابد. نقطه اوج تم ملی ایران با خولیو ولاسکو در لیگ جهانی ۲۰۱۳ بود، ایران در گام اول به تیم ملی والیبال روسیه باخت و در دومین گام در دیدار اول مقابل صربستان میزبان قهرمان اروپا شکست را پذیرفت، اما در دومین دیدار مقابل صربستان که یکی از طولانی ترین ماراتن‌های لیگ جهانی بود، ایران صربستان قهرمان اروپا را ۳ بر ۲ شکست داد تا نخستین پیروزی خود را در این تورنمنت جشن بگیرند.

اما شگفتی سازی ایران در مودنا ایتالیا آغاز شد، تیم ملی ایران بزرگترین شگفتی را در لیگ جهانی به وجود آورد و با نتیجهٔ ۳-۱ تیم ملی والیبال ایتالیا دومین تیم پرافتخار لیگ جهانی و از برترین تیم‌ها جهان را با حضور پرشور تماشاگران ایرانی واردار به شکست کرداین پیروزی بازتاب بسیار گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت. ایران در بازی دوم که ایتالیایی‌ها از همه توان خود در مقابل استفاده کردند آنها توانستند دو ست اوّل بازی را ببردند و در آستانه پیروزی بودند که تیم ایران توانست نتیجه را تغییر داده و دو ست از ایتالیا بگیرد تا نتیجه ۲-۲ شود در ست پنجم ایتالیا توانست نتیجه را از آن خود کند و بازی را ببرد اما در مجموع دو بازی ایران با نتیجهٔ ۴-۲ ایتالیا را شکست داد و افتخار بزرگی را در کارنامه ورزش ایران ثبت نمود، در بازی بعد ایران در مقابل تیم ملی والیبال کوبا بازی خوبی را به نمایش گذاشته شد و ایران، در هاوانا دو بار تیم ملی والیبال کوبا را شکست داد.

در ادامه ایران میزبان تیم ملی والیبال آلمان شد و با حضور هزاران ایرانی در سالن آزادی ۳ بر ۰ آلمان را شکست داد و سایت جهانی والیبال تماشاگران ایرانی را نقطه اوج ایران در این مسابقه دانست. ایران در ادامه در بازی برگشت مقابل آلمان در آخرین گام شکست خانگی را پذیرفت. تیم ملی والیبال ایران که برای نخستین بار در رقابت‌های لیگ جهانی شرکت کرده بود در حالی این مسابقات را به پایان رساند که با درخشش خود و مغلوب کردن بزرگانی چون ایتالیا و کوبا درخشش بازیکنان و مربیان خود عنوان پدیده را به خود اختصاص داد. در ادامه تیم ملی والیبال ایران مورد تقدیر رئیس جمهوری وقت ایران و رهبر جمهوری اسلامی ایران و ارگان‌های دولتی و خصوصی قرار گرفت.

ایران در گام بعدی ایران در مسابقات والیبال انتخابی جهان ۲۰۱۴ با حضور پاکستان، اندونزی و بحرین با ۳ پیروزی مقابل تمامی تیم‌ها به قهرمانی والیبال مردان جهان ۲۰۱۴ راه یافت. ایران در گام بعدی هفدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا را در دبی پیش رو داشت، ایران در این مسابقات با شکست لبنان به مرحله نیم نهایی صعود کرد و در نهایت با پیروزی ۳ بر ۰ در بازی فینال مقابل تیم ملی کره جنوبی با درخشش بازیکنان خود برای دومین بار با اقتدار و فقط با ۱ ست باخته قهرمان آسیا شد و برای نخستین بار در رده‌بندی جهانی به عنوان بهترین تیم آسیا دست یافت و در ادامه باز هم پیام‌هایی از سوی بزرگان ورزش و سیاست به سوی تیم ملی ایران روانه شد و ایران با این قهرمانی جواز حضور در مسابقات جام بزرگ والیبال قهرمانان جهان ۲۰۱۳ قهرمانان قاره‌ها را به بدست آورد.

ایران بعد از این مسابقات به جام بزرگ والیبال قهرمانان جهان ۲۰۱۳ رفت و در اولین دیدار مقابل تیم ملی والیبال برزیل ۳-۱ مغلوب شد و در دومین دیدار مقابل ایتالیا دوباره با نتیجه ۳-۲ پیروز شد و در سومین دیدار مقابل روسیه ۳-۰ تن به شکست داد. حریف بعدی ایران آمریکا بود، بازیکنان تیم ملی ایران با درخشش خود در این بازی حساس به علت مسائل بین این دو کشور، ۳-۲ مقابل آمریکا به پیروزی دست یافتند. ایران در آخرین دیدار این مسابقات مقابل ژاپن به برتری قاطعانه ۳-۰ دست یافت و در پایان رقابت‌ها به مقام چهارم رسید.

جدایی از ایران

شایعه جدایی ولاسکو بعد از مسابقات جام بزرگ قهرمانان جهان قوت گرفت تا روزی که رئیس فدراسیون آرژانتین در پی نتایج بد تیم ملی آرژانتین، با اصرار رئیس جمهوری آرژانتین و مردم آرژانتین از فدراسیون والیبال ایران خواستار بازگشت او به وطن و ثبت قرارداد سه ساله شدند. در پی انتشار این خبر ایرانیان در صفحه هات اجتماعی دست به ساخت کمپین حمایت از ولاسکو به نام «ما از ولاسکو می‌خواهیم تا سرمربی ایران باقی بماند» زدند و این صفحه در سایت‌ها و رسانه‌های معتبر جهان بازتاب فراوانی داشت. روز بعد خبر جدایی ولاسکو در رسانه‌ها رسمی شد و در این خبرهای آمده بود ولاسکو میل زیادی به رفتن دارد، او تحت تأثیر سیل عظیم درخواست‌های مردم و رئیس جمهور آرژانتین قرار گرفته و عشق به وطن کم‌کم راهش را از والیبال ایران دور می‌کند. فدراسیون والیبال ایران در خبری گفت، جدایی توافقی حاصل شد و ولاسکو سرمربی آرژانتین می‌شود.

نظر ولاسکو در مورد ایران

خولیو ولاسکو، سرمربی آرژانتینی تیم ملی عصر روز چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۲ در میان خبرنگاران محلی مودنا و ایتالیایی حاضر و به سوالات آنها که در خصوص زندگی وی در ایران و مردم ایران بود پاسخ داد. ولاسکو هم به مانند یک سفیر فرهنگی از فرهنگ و مردم ایران دفاع، تعریف و تمجید کرد. ولاسکو از زندگی خود در ایران و آرامش مردم ایران برای آنان سخن گفت.

آرژانتین

ولاسکو در سال ۲۰۱۴ با فدراسیون والیبال آرژانتین به توافق رسید و قراردادی تا سال ۲۰۱۶ میلادی با این فدراسیون بست و تیم ملی والیبال آرژانتین را تا رقابتهای المپیک ریو همراهی خواهد کرد.

افتخارات

فرو کاریل:

  • ۴ عنوان قهرمانی لیگ برتر آرژانتین: ۱۹۷۹، ۱۹۸۰، ۱۹۸۱، ۱۹۸۲

مودنا:

  • ۴ عنوان قهرمانی در سری آ: ۱۹۸۶، ۱۹۸۷، ۱۹۸۸، ۱۹۸۹
  • ۳ عنوان قهرمانی در جام حذفی ایتالیا: ۱۹۸۶، ۱۹۸۸، ۱۹۸۹
  • ۱ عنوان قهرمانی در جام کنفدراسیون اروپا: ۱۹۸۶

مردان ایتالیا:

  • ۲ عنوان قهرمانی در قهرمانی جهان: ۱۹۹۰، ۱۹۹۴
  • ۳ عنوان قهرمانی در جام ملیت‌های اروپا: ۱۹۸۹، ۱۹۹۳، ۱۹۹۵
    • ۱ عنوان نایب قهرمانی: ۱۹۹۱
  • ۵ عنوان قهرمانی در لیگ جهانی: ۱۹۹۰، ۱۹۹۱، ۱۹۹۲، ۱۹۹۴، ۱۹۹۵
    • ۱ عنوان نایب قهرمانی: ۱۹۹۶
    • ۱ عنوان سومی: ۱۹۹۳
  • ۱ عنوان قهرمانی در جام جهانی: ۱۹۹۵
  • ۱ مدال نقره در المپیک: ۱۹۹۶
  • ۱ عنوان قهرمانی در جام بزرگ قهرمانان جهان: ۱۹۹۳
  • ۱ عنوان قهرمانی در جام چهار تیم برتر جهان: ۱۹۹۴
  • ۱ عنوان قهرمانی در سوپر چلنج جهان: ۱۹۹۶

زنان ایتالیا:

  • ۱ عنوان قهرمانی در بازی‌های المپیک مدیترانه‌ای: ۱۹۹۷

اسپانیا:

  • ۱ عنوان نایب قهرمانی در بازی‌های المپیک مدیترانه‌ای: ۲۰۰۹
  • ۲ عنوان دومی در لیگ اروپا: ۲۰۰۹، ۲۰۱۰

ایران:

فعالیت به عنوان مدرس

  • مدرس مربیگری فدراسیون والیبال بوئنوس آیرس متروپولیتن ۱۹۷۹ - ۱۹۸۱.
  • مدرس مربیگری واالیبال در کمیته‌های ملی و ایالتی فدراسیون والیبال ایتالیا ۱۹۸۷ – ۲۰۰۴.
  • مدرس مربیگری والیبال در دانشگاه پروجا.
  • مدرس مربیگری بین‌المللی برای اف ای وی بی در خیخون، اسپانیا، توکیو (ژاپن) و سئول (کره).
  • مدرس مربیگری والیبال فدراسیونهای آرژانتین، شیلی، کلمبیا، مکزیک، بلژیک، اسپانیا، پرتغال ویونان.
  • استاد دانشگاه بلونا.

انتشارات

  • مقالات در مجله‌های: ریپابلیک، کونی، لاگاتزتا دلو اسپورت
  • آموزش دفاع در مربیگری، مجله رسمی اف ای وی بی، شماره ۳ و ۴، در سال ۱۹۹۷.
  • مقدمه‌ای در چاپ ایتالیائی روانشناسی ورزشی، اثر ریچارد جی باتلر.
  • مربیگری والیبال در مدارس عالی آموزش فیزیکی در پروجا. ویرایش مدرسه آموزش عالی آموزش فیزیکی در پروجا.
  • ورزش واسطه اخلاق و فلسفه، آوریل ۱۹۹۵.
  • دوره‌های ویدئوئی برای مربیگری والیبال، توسط امیلیا رومانا.

جوایز



:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : جمعه 26 تير 1394
.
 
 
شهرام محمودی
اطلاعات شخصی
نام کامل شهرام محمودی
نام مستعار شواليه
تولد ۱۳۶۷ خورشیدی
زادگاه ایران
قد ۱۹۸ سانتی‌متر
وزن ۹۵ کیلوگرم
اطلاعات جایگاه
پست پشت خط زن
باشگاه کنونی ایران شهرداری ارومیه
باشگاه
تیم‌ها
آیدانه چالدران
پیکان تهران
پتروشیمی بندر امام
آلومینیوم المهدی بندرعباس
کاله مازندران
متین ورامین
تیم ملی
تیم ملی والیبال ایران
شهرام محمودی
مدال‌ها
شرکت‌کنندهٔ کشور  ایران
والیبال مردان
بازی‌های آسیایی
طلا اینچئون ۲۰۱۴ ۲۰۱۴
قهرمانی آسیا
طلا دبی ۲۰۱۳ ۲۰۱۳

شهرام محمودی خاتون آبادی والیبالیست ایرانی، متولد ۱۳۶۷ در کرج اصالتآ آذری و اهل میانه والیبالیست اهل ایران عضو تیم ملی والیبال ایران و شهرداری ارومیه است. محمودی سابقه بازی در تیم‌های آیدانه چالدران، پیکان تهران، پتروشیمی بندر امام، آلومینیوم بندرعباس، کاله مازندران و متین ورامین را دارا است. او برادر بهنام محمودی است. محمودی قبل از والیبال، دروازه‌بان تیم فوتبال نوجوانان پیکان بود و بعد به والیبال رو آورد.

او از پیکان توسط بهروز عطایی به کاله آورده شد و به خاطر بازی‌های خوبی که از خود به نمایش گذاشت توسط ولاسکو به تیم ملی والیبال ایران دعوت شد و در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۱۲ ستاره تیم ملی ایران بود، شهرام محمودی به عنوان یکی از بازیکنان کاله در بازی‌های آسیایی جام باشگاه‌های آسیا حضور داشتو به عنوان بهترین اسپک زن قهرمانی باشگاه‌های آسیا سال ۲۰۱۲ معرفی شد و پس از یک سال حضور در کاله به متین پیوست. محمودی در جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ از ستارگان تیم ملی ایران در این رقابت‌ها بود. محمودی در سال ۲۰۱۴ با متین ورامین به قهرمانی باشگاه‌های آسیا رسید و با درخشش خود به عنوان باارزش ترین بازیکن این رقابت‌ها انتخاب شد. محمودی در لیگ جهانی ۲۰۱۴ امتیازآورترین بازیکن ایران شد.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : جمعه 26 تير 1394
.
 
 
اسلوبودان کواچ
Slobodan Kovač - Sir Safety Umbria Volley 2013-2014.jpg
اطلاعات شخصی
نام کامل Slobodan Kovač
نام مستعار بوبان
تولد ۱۳ سپتامبر ۱۹۶۷ ‏(۴۷ سال)
زادگاه ولیکو گرادیشته، صربستان
قد ۱٫۹۶
وزن ۹۰
اطلاعات مربی‌گری
تیم‌هایی که در گذشته مربی‌گری کرده‌است
سال‌ها تیم‌ها
۲۰۱۱-۲۰۰۸
۲۰۱۴-۲۰۱۱
۲۰۱۴-
صربستان رادنیچکی کراگویواتس
ایتالیا اومبریا پروجا
ایران ایران
اطلاعات جایگاه
پست سرمربی
باشگاه کنونی ایران ایران
باشگاه
سال‌ها تیم‌ها
۱۹۸۳-۱۹۸۵
۱۹۸۵-۱۹۸۸
۱۹۸۸-۱۹۹۲
۱۹۹۲-۱۹۹۳
۱۹۹۳-۱۹۹۴
۱۹۹۴-۱۹۹۵
۱۹۹۵-۱۹۹۹
۱۹۹۹-۲۰۰۲
۲۰۰۲-۲۰۰۳
۲۰۰۳-۲۰۰۴
۲۰۰۳-۲۰۰۴
۲۰۰۴-۲۰۰۵
۲۰۰۵-۲۰۰۶
ولیکو گردیشت
کولوبارا
وویوودینا نووی ساد
جویا دل کوله
آریس تسالونیکی
جویا دل کوله
لوبه
مارتینا فرانکا
آنیونه
آژاکسیو
مولفتا
پگاه ارومیه
کاظمه کویت
تیم ملی
یوگسلاوی - صربستان
اسلوبودان کواچ
مدال‌ها
والیبال مردان
شرکت‌کنندهٔ کشور  یوگسلاوی
المپیک
برنز آتلانتا ۱۹۹۶ تیم
طلا ۲۰۰۰ سیدنی تیم
قهرمانی جهان
نقره ۱۹۹۸  
قهرمانی اروپا
نقره ۱۹۹۷  
طلا ۲۰۰۱  
جام بزرگ قهرمانان جهان
برنز ۲۰۰۱  
جام جهانی
برنز ۲۰۰۳  
لیگ جهانی
نقره ۲۰۰۳  
بازی‌های مدیترانه
نقره ۱۹۹۱  

اسلوبودان کواچ (به انگلیسی: Slobodan Kovač) (تلفظ صربستانی: اِسلوبودان کُواچ) با تلفظ دیگر اسلوبودان کوواچ معروف به بوبان (زاده ۱۳ سپتامبر ۱۹۶۷ در ولیکو گردیشت صربستان) مربی والیبال اهل صربستان و بازیکن سابق تیم ملی یوگسلاوی - صربستان است. وی هم‌اکنون سرمربی تیم ملی والیبال ایران است.[۱]

 

 

باشگاهی و ملی

کواچ از سال ۱۹۸۳ به عنوان بازیکن به دنیای حرفه‌ای والیبال وارد شد. او پس از ۲۲ سال بازی در رده ملی به افتخارات بزرگی همچون مدال طلا بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۰۰ و مدال برنز بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۹۶ رسید و وارد دنیای مربیگری شد. او در مجموع ۳۵۰ بازی ملی در کارنامه خود دارد و دو دوره نیز کاپیتان تیم ملی صربستان بود. کواچ از ستارگان تیم ملی یوگسلاوی - صربستان بود.

کواچ در رده باشگاهی نیز سابقه بازی در باشگاه‌های ولیکو گردیشت صربستان، کولوبارا صربستان، وویوودینا نووی ساد صربستان، جویا دل کوله ایتالیا، آریس تسالونیکی یونان، لوبه بانکا ایتالیا، پریسما تارانتو ایتالیا، آنیونه ایتالیا، آژاکسیو فرانسه، مولفتا ایتالیا، پگاه ارومیه ایران، رادنیچکی صربستان و کاظمه کویت را در کارنامه خود دارد.[۲]

مربی‌گری

کواچ مربیگری را از سال ۲۰۰۸ در تیم رادنیچکی کراگویواتس آغاز نمود و در همان سال اول توانست با این تیم به مقام قهرمانی لیگ برتر صربستان برسد، این قهرمانی در فصل بعد نیز تکرار شد و کواچ لقب بهترین مربی سال صربستان را از آن خود کرد، او یک سال دیگر نیز در این تیم به عنوان سرمربی ماند. او در سال ۲۰۱۱ با اومبریا پروجا ایتالیا قراداد بست و سرمربی گری این تیم را در لیگ سری‌آ۲ ایتالیا به عهده گرفت، کواچ با عملکرد درخشان خود در پروجا قهرمان سری‌آ۲ ایتالیا شد و همراه با تیم پروجا به لیگ برتر سری‌آ ایتالیا صعود کرد و بعد از صعود پروجا به لیگ برتر به عنوان بهترین مربی سال ایتالیا معرفی شد. پروجا در سال ۲۰۱۴ نایب قهرمان جام حذفی ایتالیا شد و در همین سال کواچ برای بار دوم به عنوان بهترین سرمربی سال لیگ سری آ والیبال ایتالیا دست یافت.[۳]

ایران

در سال ۲۰۱۴ پس از جدایی خولیو ولاسکو مسئولین فدراسیون والیبال ایران برای جایگزین ولاسکو دست به کار شدند و از میان ۷ گزینه مطرح برای هدایت تیم ملی ایران، کواچ را به عنوان گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی والیبال ایران انتخاب کردند. او در ماه مارس ۲۰۱۴ قراردادی سه ساله را با فدراسیون والیبال ایران به امضاء رساند و سرمربی تیم ملی والیبال ایران شد. تیم ملی ایران نخستین تجربه مربیگری او در رده ملی است.

۲۰۱۴

ایران در گام نخست با هدایت کواچ در لیگ جهانی ۲۰۱۴ برای اولین بار در تاریخ در مقابل برزیل به پیروزی دست یافت و در مجموع با نتیجه‌ای عالی به عنوان سرگروه گلدان A و تیم نخست بالاتر از ایتالیا راهی مرحله بعد شد و در نهایت با هفت برد و نه باخت به مقام چهارمی دست یافت. ایران در گام بعدی قهرمانی جهان ۲۰۱۴ را در پیش رو داشت. ایران در گلدان D با تیم‌های تیم‌های ملی ایتالیا، آمریکا، فرانسه، پرتوریکو و بلژیک همگروه بود. ایران در مرحله نخست با چهار برد و یک باخت به عنوان تیم دوم گروه به دور دوم صعود کرد و در گروه E با پیروزی بر تیم‌های استرالیا، آرژانتین و صربستان و با یک شکست در مقابل لهستان با قدرت به دور سوم صعود کرد و با فرانسه و آلمان در گروه G همگروه شد. ایران در این دوره با دو باخت در دور نهایی به مصاف روسیه رفت و شکست خود. ایران در جام هجدهم با هدایت کواچ با سیزده پله صعود تیم ششم قهرمانی جهان شد، این نتیجه یکی از بهترین نتیجه‌های تاریخ ورزش ایران شد و روزنامه لاگاتزتا دلو اسپورت ایران را تیم افسانه‌ای جام هجدهم نام برد. سومین گام کواچ در سال ۲۰۱۴ بازی‌های آسیایی اینچئون بود. ایران در این دوره با تیم‌های ملی هند، هنگ کنگ و مالدیو همگروه شد و توانست با پیروزی ۳ بر ۰ در تمام دیدارهای مرحله گروهی با اقتدار به دور حذفی صعود کند. تیم ملی ایران در این مرحله نیز با پیروزی بر قطر، کره جنوبی به دور نهایی رفت و با کویت و چین روبرو شد. ایران در این مرحله نیز با نتیجه ۳ بر ۰ بر کویت و چین چیره شد تا اولین فینالیست این دوره از مسابقات والیبال بازی‌های آسیایی باشد. ایران در فینال هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون ۲۰۱۴ با نتیجه ۳-۱ موفق به شکست ژاپن شد تا برای نخستین بار عنوان قهرمانی و مدال طلا این بازی‌ها را به دست آورد و ویترین افتخارات آسیایی خود را تکمیل کند و درخشش کواچ را اثبات نماید.[۴]

دست‌آوردها و افتخارات

بازیکن

تیم ملی یوگسلاوی - صربستان

  • مدال طلا المپیک: ۲۰۰۰ سیدنی
  • مدال برنز المپیک: ۱۹۹۶ آتلانتا
  • مدال برنز جام جهانی: ۲۰۰۳ ژاپن
  • مدال نقره قهرمانی جهان: ۱۹۹۸ ژاپن
  • مدال طلا جام ملت‌های اروپا: ۲۰۰۱ جمهوری چک
  • مدال نقره جام ملت‌های اروپا: ۱۹۹۷ هلند
  • مدال برنز جام بزرگ قهرمانان جهان: ۲۰۰۱ ژاپن
  • مدال نقره بازی‌های مدیترانه‌ای: ۱۹۹۱ آتن
  • مدال برنز لیگ جهانی: ۲۰۰۳ مادرید
  • باارزشترین بازیکن جام ملت‌های اروپا: ۲۰۰۱ جمهوری چک

وویوودینا

پگاه

سرمربی

رادنیچکی

سر سافتی اومبریا پروجا

  • نایب قهرمانی جام حذفی ایتالیا: ۲۰۱۴
  • قهرمانی لیگ دسته یک سری آ۲ ایتالیا: ۲۰۱۱
  • نایب قهرمانی سری آ ایتالیا: ۲۰۱۴

ایران

فردی



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : جمعه 26 تير 1394
.
 
 
مجتبی میرزاجانپور
Mojtaba Mirzajanpour IRN WC 2014.jpg
اطلاعات شخصی
نام کامل مجتبی میرزاجان‌پور موزیرجی
تولد ۱۵ مهر ۱۳۷۰
زادگاه بابل، ایران
قد ۲٫۰۵ متر (۶ فوت ۸ ۱۲ اینچ)[۱]
وزن ۸۸ کیلوگرم (۱۹۴ پوند)[۱]
اسپک ۳۵۵ سانتیمتر (۱۴۰ اینچ)[۱]
دفاع ۳۴۸ سانتیمتر (۱۳۷ اینچ)[۱]
اطلاعات جایگاه
پست دریافت کننده قدرتی زن
باشگاه کنونی پیکان
باشگاه
تیم‌ها
شهرداری کهنوج
اتکا تهران
دانشگاه آزاد تهران
پرسپولیس تهران
پیکان تهران
متین ورامین
پیکان
تیم ملی
تیم ملی والیبال ایران
مجتبی میرزاجانپور
مدال‌ها
شرکت‌کنندهٔ کشور  ایران
والیبال مردان
بازی‌های آسیایی
طلا اینچئون ۲۰۱۴ ۲۰۱۴

مجتبی میرزاجانپور موزیرجی (زاده ۱۵ مهر ۱۳۷۰ در بابل) والیبالیست ایرانی که در تیم ملی والیبال زیر ۲۱ سالسابقه بازی دارد و هم‌اکنون عضو تیم ملی والیبال ایران است.

 

 

بازی‌های ملی

او برای مسابقات انتخابی لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۳ به تیم ملی بزرگسالان دعوت شد. در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳ سال جهان در سال ۲۰۱۳، تصویر مجتبی بر روی کاور اصلی فدراسیون جهانی والیبال قرار گرفت و در آن مسابقات درخشید. سپس وی توسط خولیو ولاسکو برای مسابقات جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ به تیم ملی والیبال دعوت شد و در سه بازی خود بازی‌های قابل توجه‌ای به نمایش گذاشت.

باشگاهی

میرزاجانپور سابقه بازی در شهرداری کهنوج، اتکا تهران، دانشگاه آزاد تهران، پرسپولیس تهران، پیکان تهران و متین ورامین را دارد. میرزاجانپور پس از حضور در متین ورامین با پیشنهاد تیم‌های هالک بانک و فنرباغچه ترکیه روبرو شد و در نهایت با باشگاه پیکان به توافق رسید و قراردادی یک ساله با این تیم به امضا رساند.

 
پس از بازی با آمریکا در لس‌آنجلس ۲۰۱۵

افتخارات

  • نایب قهرمانی جوانان آسیا
  • سومی لیگ برتر ایران همراه با پیکان
  • نایب قهرمانی لیگ برتر ایران با متین
  • قهرمانی لیگ برتر ایران با متین
  • راهیابی به لیگ جهانی همراه با تیم ملی بزرگسالان ۲۰۱۳
  • جزو هشت بازیکن برتر سال ۱۳۹۰ والیبال ایران
  • بهترین اسپک زن بیستمین دوره مسابقات بین‌المللی جام ریاست جمهوری قزاقستان



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : جمعه 26 تير 1394
.
 
 
عادل غلامی
Gholami3 Volleyball IranVsUSA.JPG
اطلاعات شخصی
نام مستعار مغز متفکر
تولد

۲۰ بهمن ۱۳۶۴

۹ فوریهٔ ۱۹۸۶ ‏(۲۹ سال)
زادگاه آمل، ایران
قد

۱۹۵(ارتفاع دفاع:۳۳۰ سانتی‌متر-

ارتفاع اسپک:۳۴۲ سانتی‌متر)
وزن ۸۸
اطلاعات جایگاه
پست دفاع وسط / سرعتی زن
باشگاه کنونی میزان
باشگاه
تیم‌ها
آبفای آمل
نارنجستان نور
صنام
پیکان
پگاه ارومیه
سایپا
کاله
میزان
تیم ملی
تیم ملی والیبال ایران
عادل غلامی
مدال‌ها
شرکت‌کنندهٔ کشور  ایران
والیبال مردان
بازی‌های آسیایی
نقره گوانگ‌ژو ۲۰۱۰ ۲۰۱۰
طلا گوانگ‌ژو ۲۰۱۴ ۲۰۱۴
قهرمانی آسیا
نقره مانیل ۲۰۰۹ ۲۰۰۹
طلا دبی ۲۰۱۳ ۲۰۱۳

عادل غلامی (زاده ۲۰ بهمن ۱۳۶۴ در آمل) بازیکن والیبال اهل ایران عضو تیم ملی والیبال ایران و باشگاه میزان خراسان است.

 

 

حرفه‌ای

غلامی والیبال را از سال هفتاد و نه از آموزشگاه‌های شهرش آغاز کرد. سال بعد همراه تیم آبفا آمل در سوپرلیگ، شرکت کرد و رسماً وارد دنیای والیبال شد. او سپس به تیم نارنجستان نور پیوست و در سال‌های بعد تیم‌های صنام، پیکان تهران، پگاه ارومیه، سایپا و کاله را همراهی کرد و در پگاه و سایپا بازی‌های قابل توجه‌ای به نمایش گذاشت. غلامی از رده نوجوانان، تیم ملی را همراهی می‌کرد و تا سال ۹۰ در تیم ملی ایران حضور داشت اما بنا به دلایلی نا معلوم از تیم ملی کنار گذاشته شد. عادل غلامی با بازی‌های منسجم ولاسکو را مجبور به دعو او به تیم ملی کرد، عادل غلامی در بازی‌های لیگ جهانی ۲۰۱۳ از ستارگان تیم ملی ایران بود و عملکرد خوبی در مسابقات قهرمانی آسیا و جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ داشت. عادل غلامی از ارکان قهرمانی کاله در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ در لیگ برتر بود. غلامی پس از پس از پنج سال حضور در کاله و نایب قهرمانی در فصل ۹۳-۱۳۹۲، به میزان پیوست.

افتخارات

ملی

باشگاهی

فردی



:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : جمعه 26 تير 1394
.
 
 
فرهاد ظریف
Frahad Zarif-2014.jpg
اطلاعات شخصی
ملیت ایرانی ایران
تولد ۱۲ اسفند ۱۳۶۱ (۳۲ سال)
زادگاه مشهد، ایران
قد ۱۶۵
وزن ۶۰
اطلاعات جایگاه
پست لیبرو
باشگاه کنونی میزان خراسان
باشگاه
تیم‌ها
صنام تهران
پیکان تهران
سایپا البرز
پیکان تهران
کاله مازندران
میزان خراسان
تیم ملی
تیم ملی والیبال ایران
فرهاد ظریف
مدال‌ها
شرکت‌کنندهٔ کشور  ایران
والیبال مردان
بازی‌های آسیایی
طلا اینچئون ۲۰۱۴ ۲۰۱۴
قهرمانی آسیا
طلا دبی ۲۰۱۳ ۲۰۱۳
طلا تهران ۲۰۱۱ ۲۰۱۱

فرهاد ظریف (زاده ۱۲ اسفند ۱۳۶۱ در مشهد) با نام کامل فرهاد ظریف ورزنده آهنگرانی، بازیکن والیبال اهل ایران و عضو تیم ملی والیبال مردان ایران و بازیکن فعلی باشگاه میزان خراسان است.

 

 

حرفه‌ای

هنگامی که وی با قد ۱۶۵ وارد عرصه والیبال شد کسی باور نمی‌کرد که او بتواند کار خاصی انجام‌دهد اما سر انجام او خود را با بازی‌های درخشان به همه ثابت کرد بطوری که هم اکنون بی چون و چرا لیبروی اول ایران است.

ملی

او از سال ۲۰۱۱ تا کنون عضو تیم ملی بزرگسالان ایران است و جام‌ها و افتخارات زیادی را همراه با تیم ملی والیبال ایران کسب نموده‌است.

باشگاهی

او بازی را با صنام آغاز سپس به پیکان رفت و بازی‌های قابل توجه‌ای به نمایش گذاشت و بعد به سایپا پیوست و بد دوباره به پیکان بازگشت و مانند همیشه مؤثر بود و در سال ۲۰۱۳ از باشگاه سابق جدا شد و به کاله مازندران پیوست و پس از کسب نایب قهرمانی لیگ برتر با قراردادی دو ساله به میزان خراسان پیوست.

لژیونر

او در بارهٔ این که علاقه‌ای به لژیونر شدن دارد یا نه می‌گوید: که در سال ۸۰ هنگامی که برای نوجوانان توپ می‌زد یکی از بزرگترین شانس‌های لژیونر شدن را از دست داد، یعنی رد کردن پیشنهاد تیم دینامو ی روسیه. البته بعد از آن هم یکی از تیم‌های لیگ هلند به وی پیشنهاد داده بود که به دلیل متأهل بودن و این که اجازهٔ همراهی همسرش را به وی نمی‌دادند این پیشنهاد را نیز رد کرده بود. او بعد از بازی‌های لیگ جهانی ۲۰۱۳ با بازی‌های قابل توجه اش از باشگاه ویبو والنتینا ایتالیا پیشنهاد داشت.

خداحافظی از تیم ملی

فرهاد ظریف قبل از مسابقات لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۳ تصمیم به خداحافظی از تیم ملی گرفت اما با مخالفت شدید قرار گرفت اما قبل از اعزام تیم ملی به مسابقات جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ در مصاحبه‌ای گفت تصمیم به خداحافظی در اوج را دارد و دلیل خداحافظی اش فرزند و خانواده اش هستند، ظریف پس از حضور در جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ قهرمان قاره‌ها و پس از قرار گرفتن در تیم ستارگان و منتخب جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ با بوسیدن چهار گوشه زمین این تصمیم خود را عملی کرد و از دنیای والیبال خداحافظی کرد.

بازگشت به تیم ملی

ظریف پس از خداحافظی از تیم ملی والیبال ایران، دوباره از سوی کواچ سرمربی تیم ملی والیبال به تیم ملی دعوت شد.

 
ظریف در بازی مقابل آمریکا

افتخارات

  • قهرمانی نوجوانان آسیا
  • قهرمانی جوانان آسیا
  • بهترین دریافت کننده در مسابقات قهرمانی جوانان جهان ۲۰۰۱
  • مرد سال والیبال ایران در سال ۱۳۸۰
  • حضور در جمع ۱۰ بازیکن برتر والیبال ایران در دو دوره لیگ برتر ایران
  • بهترین لیبرو در مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۱۲
  • ۳ دوره بهترین لیبرو آسیا ۲۰۰۲، ۲۰۱۲، ۲۰۱۳
  • نایت قهرمانی نوجوانان جهان
  • قهرمانی ۴ دوره لیگ برتر والیبال با تیم‌های مختلف
  • چهار نایب قهرمانی با تیم‌های مختلف لیگ برتر
  • حضور در لیگ جهانی در سال ۲۰۱۳[۱]
  • کسب مقام چهارمی به همراه تیم ملی ایران در مسابقات جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ (قهرمان قاره‌ها)
  • کسب عنوان بهترین لیبرو جام بزرگ قهرمانان جهان ۲۰۱۳ (قهرمان قاره‌ها)


:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : محمدرضا حیدری
ت : جمعه 26 تير 1394
.
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی